Gratis verzending

Bestellingen vanaf €30

Groenekoffie-extract

De naam groene koffie verwijst naar koffiebonen die nog niet geroosterd zijn. Het belangrijkste actieve ingrediënt van groene koffie is chlorogeenzuur. De reden dat geroosterde koffie, in tegenstelling tot groene koffie, niet rijk is aan chlorogeenzuur, is te wijten aan blootstelling aan hoge temperaturen. Door warmte gaan veel voedingsstoffen, zoals cholorogeenzuur verloren. Andere voedingsstoffen die groene koffie bevat zijn: tannine, theofylline, theobromine en flavonoïden. De consumptie van groene koffie wordt in verband gebracht met een stimulerend effect op het zenuwstelsel. Dit vergemakkelijkt de vetverbranding, wat weer zorgt voor een lager vetpercentage en gewichtsverlies. Bovendien voorziet groenekoffie-extract in cardiovasculaire bescherming.

Filteren op

#htmlcaption1 #htmlcaption2 #htmlcaption3

Je zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.