MERKWAARDIGE DEALS
BESPAAR TOT WEL 40%
RUIM ASSORTIMENT MERKEN
MET GOEDE REVIEWS
CADEAU BIJ ELKE BESTELLING
KIES ZELF JE CADEAU
SNEL & GRATIS VERZENDING
NU AL VANAF €30

Over Customer reviews Bhamshop

Samenvatting
positive95.8%(23 reviews)
Gemiddelde rating: 4.4/5neutral4.2%(1 reviews)
Aantal reviews: 24negative0%(0 reviews)

Klik hier om een review achter te laten


Succes met de nieuwe winkel!
rating
Jullie zijn een nieuwe, winkel en ik moet zeggen dat jullie wel echt leuke merken hebben! Proficiat!
Joey r.22-04-2017
Goed ontvangen en samples
rating
Eerste pakketje is binnen! Thanks voor de samples! Dat extra doet 't m!
Alexander s.21-04-2017
Tanks voor de shaker
rating
Bedankt voor de gratis shaker! Tipje, mijn potje was iets beschadigd maar dit kan ook door de niet echte handige postbodes komen.
Conny S.21-04-2017
Succes met de nieuwe winkel!
rating
Jullie zijn een nieuwe, winkel en ik moet zeggen dat jullie wel echt leuke merken hebben! Proficiat!
Joey r.22-04-2017
Goed ontvangen en samples
rating
Eerste pakketje is binnen! Thanks voor de samples! Dat extra doet 't m!
Alexander s.21-04-2017
Tanks voor de shaker
rating
Bedankt voor de gratis shaker! Tipje, mijn potje was iets beschadigd maar dit kan ook door de niet echte handige postbodes komen.
Conny S.21-04-2017
Prima Cadeau
rating
Mooie shaker ! Leuke producten en exclusieve merken. Ik kom vaker bij jullie loeren.
Hans V.25-04-2017
Snel ontvangen
rating
Pakketje was snel gearriveerd ben ik blij om. Ik vind het namelijk fijn als pakketjes snel binnen zijn! Daarnaast zag het er ook prima uit!
Vera B.26-04-2017
Lekkere snacks
rating
Leuke producten zeg. Ik heb de proteinchips geprobeerd, dat spul is zalig en verslavend amai.
Gary V.27-04-2017
Status doet het
rating
Dit product werd door jullie aangeraden in de winkel. Toch maar besteld, ik moet zeggen dat ik wel een verschil voel. Een of andere manier heb ik net wat meer focus. Dat is juist voor mij wel lekker. En nog een dingetje is dat mijn humeur iets beter lijkt te zijn.
Kasper t.19-07-2016
Makkelijk en lekker
rating
Ik bestel deze vaker bij jullie, en ik vind eigenlijk elke smaak lekker! Maar mijn favoriet is toch de rode ;) + L Carnitine = super!
Emma K.20-07-2016
Status = Trainen
rating
Status werkt hoor ;) Thanks voor de tip jongens.
Floris R.21-07-2016
Lekker spulletje
rating
Jeetje lekker spul zeg. Ik gebruik het nu iedere keer als ik train, extra motivatie om lekker te trainen.
Gary V.22-07-2016
Blij!
rating
Ik ben blij dat mijn producten er zo snel waren en er top uitzien. Volgende keer zou ik zeker hier weer bestellen.
Govert H.04-11-2017
Leuke verrassing
rating
Ik kreeg samples bij mijn bestelling dit was echt een super leuke verrassing!
Sebastiaan v.28-11-2017
Erg fijn!
rating
Heb mijn bestelling net binnen gekregen en alles ziet er top uit! Mijn bestelling was er ook snel, heel fijn!
Roelof R.12-10-2017
Erg leuk!
rating
Bedankt voor de super leuke shaker die ik bij mijn bestelling kreeg! Was een leuke surprise!
Dennis S.23-10-2017
Goed en mooi
rating
Producten zien er goed en mooi uit, kan niet wachten om ze te gebruiken!
Veerle B.16-09-2017
Snelle levering
rating
Had de producten binnen no-time binnen! Ik kreeg een leuke shaker bij mijn bestelling. Ga hier zeker vaker bestellen.
Emiel F.02-12-2017
top
rating
M'n pakketje was er snel. Jullie verkopen top producten.
Coen P.11-05-2017
1 - 20 van 0 items weergeven